Zalen

Sociaal Cultureel Centrum Den Bolder beschikt over een diversiteit aan zalen en ruimten. Graag presenteren wij u de mogelijkheden, om u een indruk te kunnen geven van wat wij u te bieden hebben.

Rabozaal

Rabozaal

De Rabozaal is een multifunctionele theaterzaal, met een ruim toneel van bruto 14 meter breed, 6,5 meter diep en een toneelopening van 9 meter breed. De zaal heeft een capaciteit van 240 zitplaatsen. Wanneer er geen gebruik wordt gemaakt van stoelen, is er capaciteit tot 400 personen. Daarnaast is het mogelijk de Prinses Máxima Foyer bij de Rabozaal te betrekken, om zo een hogere capaciteit tot 650 personen te kunnen halen.

Prinses Máxima Foyer

Sociaal Cultureel Centrum Den Bolder beschikt ook over een multifunctionele foyer. Overdag en tijdens voorstellingen is dit de ontmoetingsruimte voor onze gasten, maar daarnaast is de foyer uitermate geschikt voor kleinere evenementen. Mede door de flexibele wand tussen de Rabozaal, de foyer en het Slagenland Wonen Café is het mogelijk de gewenste capaciteit te bepalen. Daarnaast beschikt de Prinses Máxima Foyer over een grote bar, zodat ook hier een grote capatiteit haalbaar is.

Slagenland Wonen Café

Cafe

Naast de twee grotere zalen, beschikt Sociaal Cultureel Centrum Den Bolder ook over een kleine intieme zaal: Het Slagenland Wonen Café. Dit knusse café bevat twee stijlvolle biljarts, dartborden, meerdere donkerbruine eikenhouten tafels en stoelen en een stijlvolle eikenhouten bar. Het is mogelijk deze ruimte bij de Prinses Máxima Foyer te betrekken, om zo een grotere capaciteit te creëren.

Kade 19

Kade 19

Kade 19 is de tweede intieme zaal van Sociaal Cultureel Centrum Den Bolder. Deze zaal is ingericht als bruin café, met een aantal ruige elementen. Ook deze ruimte is voorzien van een bar. Daarnaast is er een televisie aanwezig, om uw presentatie of video's te kunnen tonen aan uw publiek. Deze zaal heeft haar eigen toiletten.

Naast de bovengenoemde zalen beschikt Sociaal Cultureel Centrum over een diversiteit aan vergader- en congresruimten. Neem voor meer informatie contact met ons op, wij geven u graag een uitgebreide toelichting en helpen u graag uw evenement, partij of presentatie te laten slagen!