Nieuws

Programma Huldiging Maarten bekend

Om 12.45 uur wordt Maarten met zijn gezin door burgemeester Kleijngeld thuis opgehaald met een bus. In deze bus zullen bij de Stroming een aantal genodigden en bewoners van de Stroming instappen. Daarna rijdt de bus via de Schoutstraat stapvoets naar de rotonde en zal daar de snelweg op gaan.

Kom massaal langs de kant van de weg staan en laat je horen voor Maarten en alle mensen die met kanker te maken hebben.

Het programma in Waalwijk start om 13.30 uur. Mensen die op de fiets gaan en het begin van het programma mee willen maken zullen dus op tijd moeten vertrekken. Maarten zelf zal pas later in het programma verschijnen.

Na afloop van het programma in Waalwijk zal de burgemeester met Maarten een informeel rondje lopen over de Waspikse Kermis! Dit zal rond 17.30 en 18.00 uur zijn.