Nieuws

HULDIGING MAARTEN VAN DER WEIJDEN

Onze dorpsgenoot heeft een geweldige prestatie neergezet door 163 kilometer te zwemmen in 55 uur voor het goede doel, geld ophalen voor het KWF Kankeronderzoek. Dat verdient natuurlijk een feestelijk huldiging. Net als alle Waspikkers zouden wij deze huldiging graag plaats laten vinden in Waspik. Na overleg met Maarten, onze burgemeester Nol Kleijngeld en wethouder Eric Daandels zijn we tot de conclusie gekomen dat het evenement allereerst op een zo'n korte mogelijke termijn zou moeten plaatsvinden en daarna dat het wel eens een heel erg druk zou kunnen worden. Om logistieke en veiligheidsredenen is er daarom besloten om het evenement op zondagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur in Waalwijk, op het Raadhuisplein te organiseren.

Laten we als trotse Waspikkers Maarten massaal feestelijk begeleiden naar Waalwijk.

Samen met Buurtvereniging Benedenkerk, Platform Waspik, Vereniging Nederland en Oranje en alle andere (sport)verenigingen die willen aansluiten, maken we er een groot feest van.

Maarten en zijn gezin worden zondag 26-08 thuis opgehaald met een bus. Motorrijders, Zündapp Club en fietsers begeleiden de bus richting De Stroming, waar een korte stop gemaakt zal worden. Daarna vervolgt de stoet zich langs de kermis, waar de rest van het Dorp aan kan sluiten met fietsen. Aangeraden wordt om zo veel mogelijk op de fiets naar Waalwijk te gaan. Mensen die toch liever met de auto gaan kunnen natuurlijk ook aansluiten.

Route optocht: Benedenkerk, De Stroming, Dorpsplein/Kermis, Schoutstraat, 't Vaartje.

In de bus is plaats voor het gezin van Maarten en een aantal ouderen en genodigden. Mocht je iemand weten die we een plaats kunnen bieden in de bus, dan horen we het heel graag.

We vragen iedereen om mee te rijden en om langs de route de vlag uit te hangen en eventueel vlaggenlijnen of spandoeken op te hangen.

De bewoners van Waspik zullen dan gezamenlijk met Maarten aankomen op het Raadhuisplein in Waalwijk, waar een 3 uur durend programma met bekende artiesten als Guus Meeuwis, Og3ne en verschillende sprekers zal plaatsvinden.

Kom op Waspik, doe mee en geef Maarten de Huldiging die hij verdient! Laat zien waar ons kleine dorp groot in kan zijn!

Beheerders Den Bolder
Marjoleine en Barbera
0416-31 13 46