Nieuws

Van Oers schenkt speelkaarten

Van Oers Accountancy en Advies heeft alle 56 leden van onze Bridgeclub Waspik Troef voorzien van een mooie stok speelkaarten. Hans Fokkink van Van Oers overhandigde de speelkaarten aan Bert de Graauw van de bridgeclub, onder het toeziend oog van onze beheerder Fred.

Lees verder >

Expositie Tekenen voor Kids !

Prachtige kunstwerken,  gemaakt door de kids van de tekencursus,

zijn tot januari te zien in de hal naast de  grote zaal in Den Bolder.

In de cursus hebben Suze, Polle Anne, Sia, Britt, Inge en Femke hun best gedaan om verschillende werken te maken.

In een zestal lessen hebben ze geoefend met verschillende materialen en technieken; potloden, zwart wit, fantasiedier op hout, realistisch, portret en werken gemaakt voor het thema "Foodprint" van het waspiKunstweekend.

Loop gerust even binnen!

Lees verder >

Nieuws van VU De Langstraat

VU de Langstraat presenteert komend voorjaar 2019  weer een mooi cursusprogramma met diverse cursussen en workshops vanuit locatie Den Bolder. Deze kunt u vanaf 14 december vinden op de site van Den Bolder www.denbolder.nl onder het kopje Cursussen. Je kunt je direct inschrijven. 

Het gehele cursusaanbod  kunt u vinden op de site van VU de Langstraat www.vudelangstraat.nl

 

Lees verder >

SCC Den Bolder zoekt nieuwe manager

Het bestuur van Sociaal Cultureel Centrum Den Bolder is op zoek naar een teamplayer met organisatorische- en leidinggevende kwaliteiten in de rol van een manager. Voor de hele vacature zie: http://denbolder.nl/organisatie/vacatures

Lees verder >

Werkgroep Superflights zoekt versterking

De werkgroep Superflights begeleidt om de week op woensdagavond een aantal jongens met een verstandelijke of lichamelijke beperking, om een gezellig potje te darten. Zij zijn op zoek naar versterking van hun enthousiaste team vrijwiliggers. Informatie via beheerder Fred.

Lees verder >

Hobbyclub Den Bolder

Vanaf september gaat de Hobbyclub voor kinderen in Den Bolder weer van start met het nieuwe seizoen. 

Wat maken we bij de Hobbyclub?

We maken heel veel verschillende opdrachten met allerlei verschillende materialen, zoals stof, mozaïek, klei, natuurlijke materialen zoals dennenappels enz.

En ook timmeren, figuurzagen, solderen, papier machee. 

Wanneer is de Hobbyclub?

Lees verder >

Pagina's