Nieuws

Rabo Open Stage

Ben jij ook zo'n liefhebber van festivals? Dat komt goed uit! Want je kunt weekendtickets winnen voor (uitverkocht!!!) Lowlands Festival 2018 met je optreden tijdens het Halve Zolen Festival in Waspik op zondag 17 juni.

Het Halve Zolen Festival is een jaarlijks terugkerend cultureel evenement in de Langstraat. Professionals en amateurs presenteren daar een mix van muziek, dans, theater, kunst en cultuur. Rabobank De Langstraat vindt cultuur erg belangrijk. Het brengt mensen samen. Daarom is Rabobank De Langstraat trotse partner van het Halve Zolen Festival.

 

Rabo Open Stage
Tijdens het Halve Zolen Festival is Rabobank De Langstraat aanwezig met de Rabo Open Stage. Een ontmoetingsplek waar jong talent een podium heeft en waar de beste optredens twee weekend tickets voor Lowlands Festival 2018 winnen! Heb jij het in je? Schrijf je in via de website www.rabobank.nl/delangstraat  om zeker te zijn van een plek op de Rabo Open Stage. En wie weet ga jij deze zomer naar Lowlands!