Nieuws

Rabobank opnieuw Hoofdpartner Den Bolder

Dinsdag 24 april hebben Peter Konijnenburg, directievoorzitter van Rabobank De Langstraat en Martin van Steijn, voorzitter van Vereniging Den Bolder een 3 jarige partnerovereenkomst (2018-2020) getekend. Met deze overeenkomst ondersteunt de Rabobank de sociaal-maatschappelijke functie van Sociaal Cultureel WIJ Dienstencentrum Den Bolder. Manager Simone van Griethuijsen zegt: ‘Wij zijn erg blij met Rabobank De Langstraat als hoofdpartner van ons centrum. Mede dankzij hun steun kunnen wij onze dorpsgenoten blijven verwelkomen en verrassen met gezellige activiteiten en evenementen. Bepaalde sociale activiteiten voor kinderen, jongeren en niet-draagkrachtige mensen, zijn moeilijker financieel rond te krijgen. De steun van een hoofdpartner als Rabobank De Langstraat is daarbij onontbeerlijk.’ Peter Konijnenburg: “Wij willen een bijdrage leveren aan de welvaart en het welzijn in onze maatschappij. Via de sociaal-maatschappelijke activiteiten levert Den Bolder daar ook een substantiële bijdrage aan, vooral in Waspik natuurlijk. Dat willen wij graag ondersteunen en blijven stimuleren. Samen maken we de Langstraat sterker. Daarom zijn we trots op het feit dat we opnieuw drie jaar hoofdpartner zijn van Den Bolder.” 

Foto van links naar rechts: Martin van Steijn voorzitter Den Bolder, Simone van Griethuijsen, manager Den Bolder, Peter Konijnenburg directievoorzitter Rabobank De Langstraat