Nieuws

Den Bolder succesvol onderweg

Op 11 april jl. is de inloopavond van Sociaal Cultureel Centrum Den Bolder gehouden. De deelnemers van de inloopavond hebben met Den Bolder meegedacht over hoe Den Bolder bekend staat in Waspik én welke wensen er vanuit Waspik zijn voor de toekomst van ons centrum.

Den Bolder is een financieel gezonde vrijwilligersorganisatie die graag positief en open de toekomst in gaat. De inloopavond was voor Den Bolder dan ook een moment om te toetsen of Den Bolder voldoet aan de wensen van de Waspikse bevolking en pro-actief vorm te geven aan de wensen die er zijn!

De belangrijkste aanbeveling die wij gekregen hebben is dat Den Bolder moet blijven uitdragen dat hier ‘voor ieder wat wils is’. Daarnaast kwam duidelijk naar voren dat het pand meer uitnodigend kan worden door de beneden verdieping open te maken en meer een huiskamer én ontmoetingsgevoel te geven. Tot slot werd aanbevolen om te blijven communiceren naar het dorp over wat hier gebeurd en hoe het gaat. Wij blijven u dus op de hoogte houden!