Nieuws

Droevig bericht: Erelid Kees Kuijten overleden

Vlak voor het weekend bereikte ons het droevige bericht dat ons Erelid Kees Kuijten, veel te vroeg van ons is heengegaan.  Kees is vanaf het prille begin betrokken geweest bij Den Bolder. Vol enthousiasme zette hij zich in voor de ontwikkeling en verbouwing van het Jongerencentrum in de oude Den Bolder. Mon Plaisir werd opgericht door Kees en zijn vriendengroep. Vele jongeren uit de wijde omgeving wisten Den Bolder te vinden voor deze gezellige avonden. Ook bij de bouw van de nieuwe Den Bolder was Kees intensief betrokken. Vele uren heeft hij zich ingezet voor verschillende evenementen, de Paasmarkt en het Zomerkamp. Het was dan ook zeer terecht dat Kees werd benoemd tot Erelid van Den Bolder. Tot een aantal jaren terug kon Den Bolder altijd een beroep doen op hem voor het barwerk bij grote evenementen. Mede dankzij Kees is Den Bolder uitgegroeid tot een bruisend en warm hart voor de Waspikse gemeenschap. Den Bolder is enorm trots en dankbaar dat Kees op zijn eigenwijze manier, zo hartverwarmend en altijd vol enhousiasme heeft bijgedragen aan ons prachtige centrum. Kees bedankt!