Nieuws

Waspik Doet Mee !

                11-STEDEN-ZWEMTOCHT

Dorpsgenoot Maarten van der Weijden zwemt op 18-19-20 augustus in een ruk de 200km van de 11-stedentocht om zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF. Een ziekte waarbij hij het geluk heeft gehad van te genezen. Meezwemmen kan in een of meerdere steden en Marjoleine Veldhuisen gaat zich hiervoor inzetten, elke deelnemer moet nl ook sponsorgeld meebrengen. Team Waspik kan nog zwemmers gebruiken: zwem 500 m of 2 km mee in een stad in Friesland!  Aanmelden of informatie bij marjoleine@denbolder.nl

Daarbij leek het haar een leuk idee om de hele gemeenschap, inclusief Waalwijk en Sprang-Capelle, hierbij te betrekken en vandaaruit zijn er verschillende acties opgezet in samenwerking met de zwemclub in Waalwijk.

De Waspikse activiteiten zijn:

Op woensdag 16 mei is er een gezellige Bingo-avond in Den Bolder. Er zijn mooie prijzen te winnen en een 11-stedenbingoboekje kost € 11,- Hiermee steunt u het goede doel en wie weet gaat u met een leuke prijs naar huis. Een kopje koffie met iets lekkers wordt u aangeboden.

Op zondag 1 juli wordt er een 11-dorpentocht georganiseerd, op de gewone fiets kunt u een mooie route rijden over ongeveer 45 km door 11 dorpen. De toertocht is voor de meer sportieve racefietser en zal 111 km lang zijn. Een inschrijfkaart kost € 11,- waarbij u een broodje en koffie/thee op de rustplaats mag verwachten. Beide fietsroutes zijn uitgepijld.

Er zijn 2 startplaatsen, nl.  SCC Den Bolder in Waspik en zwembad De Warande in Oosterhout. Voor de organisatie van de fietstochten kunnen we nog mensen gebruiken die de posten willen bezetten op zondag 1 juli.

Kortom, voor iedereen is er wel een leuke activiteit om aan te sluiten en zodoende de actie van Maarten van der Weijden te ondersteunen, doet u mee?

U kunt de actie steunen door mee te doen aan een activiteit, maar ook door het kopen van een promotieartikel die we de komende maanden aan zullen bieden, hierdoor laat u zien de actie te steunen ! Hou hiervoor de website van Den Bolder in de gaten !

 

BijlageGrootte
Image icon Wij zwemmen mee Logo.jpg196.37 KB