Nieuws

St. Jeugdcarnaval Waspik zoekt vrijwilligers

Voor het komende carnavalsfeest willen wij graag een beroep doen op jullie medewerking en ondersteuning. De afgelopen jaren is het carnavalsfeest steeds een groot succes geweest. Dit succes is zeker ook te danken geweest aan de bijdrage van vele enthousiaste vrijwilligers!

 

Het songfestival wordt gehouden op zaterdag 27 januari 2018. Het carnaval vindt plaats van zaterdag 10 februari t/m dinsdag 13 februari 2018. We zijn op zoek naar mensen die ons willen helpen achter de bar en bij de verkoop van consumptiemunten. Ook voor de kinderdisco s ’avonds zoeken we nog mensen die bij de entree willen zitten. De tijden staan vermeld in de aanmeldingsbrief. Natuurlijk zijn wij erg blij met alle hulp die wordt geboden dus ook als je denkt dat je een (paar) uurtje(s) zou willen helpen, geef je gerust op. Om een passend rooster gevuld te krijgen willen wij je vragen om in bijgevoegd overzicht aan te geven of en wanneer je beschikbaar bent om te komen helpen. 

Uiteraard wordt er voor de inwendige mens goed gezorgd. 

Ook eventuele ideeën of suggesties zijn van harte welkom. 

Een bevestigingsbrief volgt zo spoedig mogelijk. 

Wij hopen dat we  mogen rekenen op jullie medewerking! 

Namens de Stichting Jeugdcarnaval Waspik

Eric Kamp

BijlageGrootte
opgaveformulier vrijwilligers.doc140.5 KB