Nieuws

Duurzaam toekomstperspectief voor Den Bolder

Vereniging Den Bolder is vorig jaar gestart met een strategische heroriëntatie voor de toekomst van Sociaal Cultureel Centrum Den Bolder en we willen dit graag met u delen! Eind februari 2018 zijn we een nieuwe fase ingegaan, met hulp van adviesbureau BMC Groep, en aan de slag gegaan met het opstellen van een duurzaam toekomstperspectief. Wij verwachten voor de zomer een nieuw ondernemingsplan af te kunnen ronden. Om input te krijgen op dit plan zullen we praten met diverse belangengroepen in Waspik.

Lees verder >

Met trots presenteren wij onze nieuwe promotiefilm!

In onze promotiefilm geven we u een kijkje in Sociaal Cultureel Centrum Den Bolder. U maakt in drie minuten kennis met een aantal werkgroepen, gebruikers en activiteiten die huisvesten en plaats vinden in het pand aan de Schoolstraat te Waspik.

Wij wensen u veel kijkplezier en hopen u binnenkort te mogen ontvangen in ons bruisende centrum! 

Lees verder >

Tafeltennisvereniging Den Bolder zoekt nieuwe leden

Al bijna 40 jaar is er in het Cultureel Centrum den Bolder in Waspik een tafeltennisclub gehuisvest. Ooit begonnen in het oude Boldergebouw met enkele leden. Het toenmalige clubje groeide uit tot een volwaardige tafeltennisclub met deelname van enkele teams in de competitie van de Tafeltennisbond, waar ook teams van vele omliggende gemeenten deel van uitmaakten.

Lees verder >

Voorjaarsprogramma Cursussen bekend

Ons programma voor komend voorjaar is weer bekend en biedt u leuke en leerzame cursussen en workshops. U kunt zich nu al inschrijven!
U vindt op deze site de cursussen die in Waspik gegeven worden en op de site van de VU Kaatsheuvel  (www.vukaatsheuvel.nl)  staat  het complete aanbod.  

 

Lees verder >

BEGINNERSCURSUS BRIDGE

Bridgen is een activiteit voor jong en oud, het wordt wereldwijd beoefend en overal volgens dezelfde regels. Als je jong begint kun je uitgroeien tot een wereldtopper; begin je op een wat  latere leeftijd, dan kun je op heel veel plaatsen gezellig een kaartje leggen.

 Deze beginnerscursus wordt gegeven door  bridgedocent Henk Rotman.

Hij geeft de lessen in een ontspannen sfeer aan originele bridgetafels van Den Bolder.

Henk werkt met de lesboekjes van Jaques Barendregt;  Contract 5-kaart hoog.

Lees verder >

Pagina's