Nieuws

Kerstgroet Sociaal Cultureel Centrum Den Bolder 2017

Geachte lezer,

Het nieuwe jaar staat voor deur en dat feit nodigt uit tot een moment van terugblikken en vooruit kijken!

Als Sociaal Cultureel Centrum kijken wij terug op 2017 als een jaar waarin we nader tot elkaar zijn gekomen met ons team, het bestuur en onze vrijwilligers! We hebben een prachtig Halve Zolen Festival neergezet in samenwerking met Stichting Halve Zolen Festival, hebben nieuwe activiteiten aan jongeren kunnen aanbieden waaronder het evenement Dorpsgek voor 17+, hebben de Kinder Fun Dag voor onze bassischool jeugd georganiseerd en hebben het Mantelzorgcafé mogen verwelkomen.

In 2018 zullen wij een toekomstplan uit gaan werken waarbij we graag vanuit Waspik en omgeving horen wat er nodig is! Zoals we allemaal weten is ‘geluk het enige wat zich verdubbelt als je het  deelt’ en daarom willen wij ons centrum blijven koesteren en ontwikkelen. Uw mening is dus van groot belang voor ons!

Begin 2018 willen wij tevens een goede start maken met nieuwe evenementen en activiteiten dus noteer alvast 21 januari as. en doe met ons mee aan een middag ‘happen en stappen’ tijdens de Waspikse Warme Winterwandeling.

Rest mij onze vrijwilligers en samenwerkingspartners wederom enorm te bedanken voor hun steun en inzet en u allen hele fijne kerstdagen en een ontmoetingsvol 2018 te wensen!

Namens het bestuur en team Vereniging Den Bolder,

 

Simone van Griethuijsen

 

Manager Sociaal Cultureel Centrum Den Bolder

 

Manager Sociaal Cultureel Centrum Den Bolder