Nieuws

Maarten zwemt de 11-stedentocht.... en doet Waspik mee ?

Olympisch kampioen Maarten van der Weijden, inwoner van Waspik, heeft een missie! Dat is door het zwemmen van de 11-stedentocht zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het KWF om de ziekte kanker te bestrijden.

Een ziekte waar hij ook mee te maken heeft gehad en gelukkig van genezen is. Na deze ziekte heeft Maarten het voor elkaar gekregen om als langeafstand zwemmer op de Olympische Spelen in 2008 een gouden plak te behalen. Een prestatie van wereldformaat en daar is het niet bij gebleven. Na zijn actieve carrière zwemt Maarten verschillende lange-afstand tochten zoals het Kanaal heen en terug, allemaal ter voorbereiding op het grote doel, het zwemmen van de 11-stedentocht.

Daar zijn we als Waspik natuurlijk trots op en willen we graag ondersteunen!  Hoe?

SCC Den Bolder en Stichting Vrienden van  Specifiek hebben de handen ineen geslagen en hebben al wat plannen gemaakt.

Om die met iedereen te delen willen we graag iedereen uitnodigen die interesse heeft om dit evenement te ondersteunen op wat voor manier dan ook.

Kom daarom op woensdag  24 januari 2018 om 19.30u naar Den Bolder om te luisteren naar de plannen en mee te denken. Wij zullen er zijn en Maarten zal ook zijn toelichting geven!

U kunt op allerlei manieren aan dit project meedoen, deelnemen aan Team Waspik, meedenken en doen  in de organisatie, organiseren en meehelpen aan acties, uw netwerk gebruiken. Het belangrijkste is enthousiasme.

Iedereen is welkom, jong en oud, dik en dun, sportief of op een andere manier geïnteresseerd: kom luisteren op woensdag 24 januari 19.30 uur in SCC Den Bolder, een kopje koffie of thee staat voor u klaar.

Ook als u alleen nieuwsgierig bent, bent u welkom. Het belangrijkste is dat deze actie bij iedereen bekend wordt.

Voor meer informatie kunt u alvast een kijkje nemen op de website van de Maarten van der Weijden Foundation, www.maartenvanderweijdenfoundation.nl