Nieuws

Arie Eikelenboom nieuwe manager Den Bolder

Op 14 januari 2019 is Arie Eikelenboom gestart als nieuwe manager van SCC Den Bolder.

 

Arie is 40 jaar, vader van een dochter van zes en hij woont in Oosterhout. Zijn opleiding heeft hij genoten aan het NHTV Breda (Manager Recreatie Onderneming) en het CIOS in Sittard.

Hij heeft tot op heden verschillende managementfuncties vervuld bij binnen- en buitenzwembaden, een sportschool, sporthallen en een cultureel centrum. Zijn hobby’s zijn sport, koikarpers, natuur en hengelsport.

Lees verder >

ARABESK zoekt leuke, gezellige, muzikale mannen!

Om de klankkleur van ons koor mooi in balans te houden zijn wij op zoek naar bassen en tenoren.

Wij zijn een enthousiast koor uit Waspik. Ons repertoire omvat meerstemmige lichte muziek in alle genres en stijlen.  Bij concerten wordt er, naast kwalitatief goede zang, ook aandacht besteed aan sfeervolle opstellingen, gepaste choreografie, kleding en decor. Naast 2- jaarlijkse grote concerten zijn er ook kerstoptredens, deelnames aan korendagen en andere uitvoeringen.

Lees verder >

Van Oers schenkt speelkaarten

Van Oers Accountancy en Advies heeft alle 56 leden van onze Bridgeclub Waspik Troef voorzien van een mooie stok speelkaarten. Hans Fokkink van Van Oers overhandigde de speelkaarten aan Bert de Graauw van de bridgeclub, onder het toeziend oog van onze beheerder Fred.

Lees verder >

Nieuws van VU De Langstraat

VU de Langstraat presenteert komend voorjaar 2019  weer een mooi cursusprogramma met diverse cursussen en workshops vanuit locatie Den Bolder. Deze kunt u vanaf 14 december vinden op de site van Den Bolder www.denbolder.nl onder het kopje Cursussen. Je kunt je direct inschrijven. 

Het gehele cursusaanbod  kunt u vinden op de site van VU de Langstraat www.vudelangstraat.nl

 

Lees verder >

Werkgroep Superflights zoekt versterking

De werkgroep Superflights begeleidt om de week op woensdagavond een aantal jongens met een verstandelijke of lichamelijke beperking, om een gezellig potje te darten. Zij zijn op zoek naar versterking van hun enthousiaste team vrijwiliggers. Informatie via beheerder Fred.

Lees verder >

Rabobank opnieuw Hoofdpartner Den Bolder

Dinsdag 24 april hebben Peter Konijnenburg, directievoorzitter van Rabobank De Langstraat en Martin van Steijn, voorzitter van Vereniging Den Bolder een 3 jarige partnerovereenkomst (2018-2020) getekend. Met deze overeenkomst ondersteunt de Rabobank de sociaal-maatschappelijke functie van Sociaal Cultureel WIJ Dienstencentrum Den Bolder. Manager Simone van Griethuijsen zegt: ‘Wij zijn erg blij met Rabobank De Langstraat als hoofdpartner van ons centrum. Mede dankzij hun steun kunnen wij onze dorpsgenoten blijven verwelkomen en verrassen met gezellige activiteiten en evenementen.

Lees verder >

Pagina's