Nieuws

Zoek je een uitdagende stageplaats?

Kijk dan eens hier op de website onder Organisatie / Vacatures

Lees verder >

Online ticketverkoop voor 2018 nu beschikbaar!

Ook Den Bolder moet met de tijd mee, daarom stappen we vanaf 1 januari 2018 over naar een nieuw ticketsysteem! 

De online kaartverkoop is nu inmiddels al beschikbaar. De kaarten voor 2017 worden nog verkocht via onze website met Ticketscript. De kaarten voor 2018 met Eventix. vanaf 1 januari zal ook de loketverkoop aangepast worden naar Eventix.

Wat betekent dit verder voor u?

Lees verder >

NIEUW: Theater VIP arrangement

In het nieuwe seizoen kunt u zich tijdens theateravonden extra laten verwennen door de vrijwilligers van Den Bolder. Koop bij uw theaterkaart een VIP arrangement voor € 10,00 per persoon, wij reserveren dan plaatsen voor u. U wordt vóór de voorstelling ontvangen met een kopje koffie of thee en in de pauze en na afloop staat er een lekker drankje voor u klaar met een bittergarnituur.

 

Lees verder >

Cursusprogramma staat op de site!

Het  programma  voor het nieuwe seizoen 2017-2018 is nu te zien onder het kopje “Cursussen”.

Wie in Waspik creatief bezig wil zijn met penseel of potlood, wie vreemde talen onder de knie wil krijgen of wil leren hoe je je tuin kunt veranderen in een klein paradijsje, komt al snel bij Den Bolder terecht.

In Kaatsheuvel wordt door de VU-Kaatsheuvel een uitgebreid programma verzorgd. Of het nu gaat over vreemde talen leren, tekenen of schilderen, boetseren, lezen of naar muziek luisteren, de VU-Kaatsheuvel heeft het in z´n programma.

Lees verder >

Enquéte communicatie Den Bolder

Als Den Bolder zijn wij continu bezig met het verbeteren van de communicatie die wij verzorgen. Alvast bedankt voor uw medewerking!

https://qtrial2015az1.az1.qualtrics.com/jfe/form/SV_3WTZLHAgdknTsrz

Lees verder >

Jeugdvakantieweek 21 t/m 26 augustus

Hallo allemaal, via deze weg willen we jullie laten weten dat de inschrijvingen voor zowel de kinderen als de leiding op 15 april van start gaat. U kunt inschrijven via www.jvw-waspik.nl. Schrijf je snel in want vol is vol.

 

 

Lees verder >

Pagina's