Nieuws

Cursusprogramma staat op de site!

Het  programma  voor het nieuwe seizoen 2017-2018 is nu te zien onder het kopje “Cursussen”.

Wie in Waspik creatief bezig wil zijn met penseel of potlood, wie vreemde talen onder de knie wil krijgen of wil leren hoe je je tuin kunt veranderen in een klein paradijsje, komt al snel bij Den Bolder terecht.

In Kaatsheuvel wordt door de VU-Kaatsheuvel een uitgebreid programma verzorgd. Of het nu gaat over vreemde talen leren, tekenen of schilderen, boetseren, lezen of naar muziek luisteren, de VU-Kaatsheuvel heeft het in z´n programma.

De twee organisaties hebben besloten samen te gaan werken. De cursussen, die georganiseerd worden door de VU-Kaatsheuvel, gaan voor een gedeelte plaatsvinden in de lokalen van Den Bolder. Op de site van Den Bolder (www.denbolder.nl) vind u de cursussen die in Waspik gegeven worden en op de site van de VU Kaatsheuvel  (www.vukaatsheuvel.nl) vind u het complete programma.

Kijk snel of er voor jou een leerzame en leuke cursus of workshop te vinden is! En schrijf je dan op tijd in zodat je hier een bijzondere ervaring op kunt doen!