Nieuws

Wij zijn met vakantie!

Beste lezer,

Den Bolder is wegens vakantie gesloten van maandag 9 juli tot en met zondag 19 augustus. 

Tijdens de Fiets-3-Daagse (7,8,9 aug) en de Jeugdvakantieweek (13 t/m 17 aug) zijn wij geopend gedurende deze activiteiten.

Bestuur, beheer en vrijwilligers van Den Bolder wensen u een hele fijne zomer!

Lees verder >

11-Dorpenfietstocht

Zondag 1 juli vindt de 11-DorpenFietstocht plaats, met afstanden van 111km voor de racefiets en 45km voor alle overige fietsliefhebbers.

Kijk in de agenda voor alle actuele informatie.

In de media is een artikel verschenen waarin vermeld wordt dat het sponsorgeld voor de fietstocht € 1000 is, dit is echter een foutje.

Het sponsorbedrag van € 1000 wordt gevraagd als men meedoet met de 11-stedenZWEMtocht die Maarten van der Weijden organiseert en zwemt.

Lees verder >

Rabo Open Stage

Ben jij ook zo'n liefhebber van festivals? Dat komt goed uit! Want je kunt weekendtickets winnen voor (uitverkocht!!!) Lowlands Festival 2018 met je optreden tijdens het Halve Zolen Festival in Waspik op zondag 17 juni.

Lees verder >

Cursusprogramma VU de Langstraat

Vanaf half juni presenteert  Vu de Langstraat weer een mooi cursusprogramma  dat begint vanaf september 2018 in Den Bolder.

Op de site van de VU en op  deze site kunt u vanaf  half juni dit programma vinden en u inschrijven voor een leuke, leerzame en gezellige cursus of workshop.

De Open Avond is maandag 3 september 2018 in het van Haestrechtcollege aan de Vossenberglaan 8 te Kaatsheuvel van 19.00 tot 20.30 uur.

 

Lees verder >

11-Steden Zwemtocht

Dorpsgenoot Maarten van der Weijden zwemt op 18-19-20 augustus in een ruk de 200 km van de 11-stedentocht om zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF. Een ziekte waarbij hij het geluk heeft gehad van te genezen. Meezwemmen kan in een of meerdere steden en Marjoleine Veldhuisen gaat zich hiervoor inzetten door in 3 verschillende steden mee te zwemmen, elke deelnemer moet nl ook sponsorgeld meebrengen.

Lees verder >

Rabobank opnieuw Hoofdpartner Den Bolder

Dinsdag 24 april hebben Peter Konijnenburg, directievoorzitter van Rabobank De Langstraat en Martin van Steijn, voorzitter van Vereniging Den Bolder een 3 jarige partnerovereenkomst (2018-2020) getekend. Met deze overeenkomst ondersteunt de Rabobank de sociaal-maatschappelijke functie van Sociaal Cultureel WIJ Dienstencentrum Den Bolder. Manager Simone van Griethuijsen zegt: ‘Wij zijn erg blij met Rabobank De Langstraat als hoofdpartner van ons centrum. Mede dankzij hun steun kunnen wij onze dorpsgenoten blijven verwelkomen en verrassen met gezellige activiteiten en evenementen.

Lees verder >

Pagina's