Nieuws

VAKANTIE SCC DEN BOLDER

Ook wij gaan deze weken op vakantie en dat betekent dat Den Bolder beperkt open is.

Op zondag 16 juli is het vertrek van het Zomerkamp vanaf 10 uur bij Den Bolder.

Daarna gaan we 4 weken dicht, alleen op woensdagmiddag van 13-17 uur is het biljarten en het terras geopend.

Tijdens de Fiets-3-daagse op 15-16-17 augustus zijn we geopend.

Van 21 t/m 25 augustus tijdens de JeugdVakantieWeek zijn we alleen overdag open, en dient Den Bolder bij slecht weer als locatie voor activiteiten van de JeugdVakantieWeek.

 

Lees verder >

LET OP: Ticketverkoop wordt vernieuwd!

Ook Den Bolder moet met de tijd mee, daarom gaan we binnenkort overstappen naar een nieuw ticketsysteem! 

Op de achtergrond zijn we op dit moment druk bezig met het implementeren van ons nieuwe ticketsysteem. Alle tickets die op dit moment in de verkoop zijn lopen nog via ons huidige ticketsysteem maar per 1 januari 2018 maken wij officieel de overstap. Deze keuze is bewust gemaakt, op deze manier voorkomen we dat er twee verschillende soorten tickets door elkaar gaan lopen. 

Wat betekent dit verder voor u?

Lees verder >

NIEUW: Theater VIP arrangement

In het nieuwe seizoen kunt u zich tijdens theateravonden extra laten verwennen door de vrijwilligers van Den Bolder. Koop bij uw theaterkaart een VIP arrangement voor € 10,00 per persoon, wij reserveren dan plaatsen voor u. U wordt vóór de voorstelling ontvangen met een kopje koffie of thee en in de pauze en na afloop staat er een lekker drankje voor u klaar met een bittergarnituur.

 

Lees verder >

Cursusprogramma staat op de site!

Het  programma  voor het nieuwe seizoen 2017-2018 is nu te zien onder het kopje “Cursussen”.

Wie in Waspik creatief bezig wil zijn met penseel of potlood, wie vreemde talen onder de knie wil krijgen of wil leren hoe je je tuin kunt veranderen in een klein paradijsje, komt al snel bij Den Bolder terecht.

In Kaatsheuvel wordt door de VU-Kaatsheuvel een uitgebreid programma verzorgd. Of het nu gaat over vreemde talen leren, tekenen of schilderen, boetseren, lezen of naar muziek luisteren, de VU-Kaatsheuvel heeft het in z´n programma.

Lees verder >

Enquéte communicatie Den Bolder

Als Den Bolder zijn wij continu bezig met het verbeteren van de communicatie die wij verzorgen. Alvast bedankt voor uw medewerking!

https://qtrial2015az1.az1.qualtrics.com/jfe/form/SV_3WTZLHAgdknTsrz

Lees verder >

Jeugdvakantieweek 21 t/m 26 augustus

Hallo allemaal, via deze weg willen we jullie laten weten dat de inschrijvingen voor zowel de kinderen als de leiding op 15 april van start gaat. U kunt inschrijven via www.jvw-waspik.nl. Schrijf je snel in want vol is vol.

 

 

Lees verder >

Pagina's