Activiteiten

Theater

Het nieuwe theaterseizoen 2017 - 2018 staat weer voor de deur! We zijn er wederom in geslaagd om u een gevarieerd programma aan te bieden. Dit jaar ook een volledig nieuw programma: met artiesten die u nog niet eerder heeft gezien binnen ons theater. We bieden u cabaret, muziek, een combinatie van mind-magic, suggestie en theatrale illusie, muzikaal theater en een autobiografische theatervoorstelling waarin 2 jonge mensen op zoek gaan naar hun geluk. Wij nodigen u van harte uit in het komende theaterseizoen een bezoek te brengen aan Den Bolder.

We zien u graag  komend seizoen in ons theater.

NIEUW: Theater VIP arrangement

In het nieuwe seizoen kunt u zich tijdens theateravonden extra laten verwennen door de vrijwilligers van Den Bolder. Koop bij uw theaterkaart een VIP arrangement voor € 10,00 per persoon, wij reserveren dan plaatsen voor u. U wordt vóór de voorstelling ontvangen met een kopje koffie of thee en in de pauze en na afloop staat er een lekker drankje voor u klaar met een bittergarnituur.

VIP arrangement: te bestellen vanaf 2 personen, € 10,00 p.p. inclusief gereserveerde plaatsen  koffie/thee, twee drankjes naar keuze en bittergarnituur, exclusief theaterkaarten