Activiteiten

Theater

Het nieuwe theaterseizoen 2017 - 2018 staat weer voor de deur! We zijn er wederom in geslaagd om u een gevarieerd programma aan te bieden. Dit jaar ook een volledig nieuw programma: met artiesten die u nog niet eerder heeft gezien binnen ons theater. We bieden u cabaret, muziek, een combinatie van mind-magic, suggestie en theatrale illusie, muzikaal theater en een autobiografische theatervoorstelling waarin 2 jonge mensen op zoek gaan naar hun geluk. Wij nodigen u van harte uit in het komende theaterseizoen een bezoek te brengen aan Den Bolder.

We zien u graag  komend seizoen in ons theater.

NIEUW: Theater VIP arrangement

In het nieuwe seizoen kunt u zich tijdens theateravonden extra laten verwennen door de vrijwilligers van Den Bolder. Koop bij uw theaterkaart een VIP arrangement voor € 10,00 per persoon, wij reserveren dan plaatsen voor u. U wordt vóór de voorstelling ontvangen met een kopje koffie of thee en in de pauze en na afloop staat er een lekker drankje voor u klaar met een bittergarnituur.

VIP arrangement: te bestellen vanaf 2 personen, € 10,00 p.p. inclusief gereserveerde plaatsen  koffie/thee, twee drankjes naar keuze en bittergarnituur, exclusief theaterkaarten

In de agenda

26jan '19

Begin jaren tachtig, zo maar toevallig een pub binnenlopen in Ullapool, aan de westkust...

Actief

Nu inschrijven 
12,50
20:15u