Activiteiten

Cursussen

 

Cursusprogramma VU de Langstraat

Vanaf half juni presenteert VU de Langstraat weer een mooi cursusprogramma dat begint vanaf september 2018 in Den Bolder.

Op de site van de VU en op deze site kunt u vanaf half juni dit programma vinden en u inschrijven voor een leuke, leerzame en gezellige cursus of workshop.

De Open Avond stata gepland op maandag 3 september 2018 in het van Haestrechtcollege aan de Vossenberglaan 8 te Kaatsheuvel van 19.00 tot 20.30 uur.

Schrijf u in, gewoon doen, en doe hier een leuke ervaring op!

U bent van harte welkom!

U vindt op deze site onder het kopje ‘Cursussen’ de cursussen die in Waspik gegeven worden en op de site van VU de Langstraat (www.vudelangstraat.nl) staat het complete aanbod.

Sinds een aantal jaren ziet de VU een toename aan cursisten buiten de eigen woonplaats. Steeds meer inwoners in en buiten de eigen regio worden bereikt door o.a. een samenwerking met nieuwe partners op nieuwe locaties zoals S.C.C. Den Bolder, vandaar onze nieuwe naam VU de Langstraat!

VU biedt een veelzijdig programma aan, een mix van workshops, lezingen en cursussen, waarbij plezierig leren en een breed en kwalitatief goed aanbod van activiteiten de uitgangspunten zijn. Leren bij de VU is niet diploma gericht. U leert voor uw genoegen, in uw vrije tijd en in een prettige sfeer, samen met uw medecursisten.

Op de website www.vudelangstraat.nl en in de periodiek verschijnende cursuskranten wordt het actuele aanbod gepresenteerd. 

In de agenda

22nov '18

Deze lezing is bestemd voor ieder die belangstelling heeft voor de schilderkunst van de late Renaissance...

Zonder inschrijfformulier

Nu inschrijven 
5,00
19:30u - 21:30u