Activiteiten

Avond-4-Daagse

Ieder jaar wordt de jaarlijkse Avond-4-Daagse gelopen in Waspik en omgeving. 
Er worden mooie routes uitgezet en door de verschillende afstanden van 3 kilometer, 5 kilometer, 10 kilometer en de 15 kilometer is het voor iedereen van groot tot klein mogelijk mee te doen.

Start en finish zijn elke dag bij Den Bolder. Tijdens de wandeltochten wordt een traktatie uitgedeeld door PLUS Supermarkt Waspik. Men ontvangt bij inschrijving een leuke attentie en, na het voltooien van vier dagen wandelen, natuurlijk een mooie medaille.

De Avond-4-Daagse 2017 die vanuit Den Bolder in juni georganiseerd werd is weer een groot succes geworden.

 

OP de verschillende afstanden waren weer vele wandelaars, kinderen en volwassenen, die 4 avonden de mooie routes volgden en genoten van de prachtige omgeving.

 

Op de 15km waren  20 deelnemers, iets minder als andere jaren. Op de 10 km waren  103 wandelaars paraat.

 

De meeste deelnemers zaten op de 5 km, dat waren er 204

 

En de kleinste afstand, de 3 km werd vooral gelopen door de jongste kinderen , begeleid door vele ouders, werd gelopen door 104 deelnemers.

 

We willen hierbij de vrijwilligers bedanken die dit alles mogelijk hebben gemaakt, de EHBO-ers, de verkeersregelaars, de mensen van de werkgroep die weer alles in elkaar gezet hebben.

 

Als laatste willen we de Plus Supermarkt, familie Picokrie, bedanken voor het beschikbaar stellen en uitdelen van de tractaties die alle wandelaars onderweg gekregen hebben, een lekkere onderbreking die door velen gewaardeerd werd.

 

Voor volgend jaar staat de Avond-4-Daagse weer op het programma en wel op 5 t/m 8 juni 2018